СТАНДАРД life

Индекс на цени

ЕКОНОМИЈА

Индексот на цените на угостителските услуги остана ист во февруари

Влатко Зорба
Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените на угостителските услуги во февруари 2021 година, во споредба со јануари 2021 година, остана на...