СТАНДАРД life

Хардвер

ЕКОНОМИЈА

ТЕЛЕЛИНК БИЗНИС СЕРВИСИС ќе го снабди АЕК со платформа за хибриден облак во договор вреден над милион евра

Влатко Зорба
Друштвото за професионални и консултантски услуги ТЕЛЕЛИНК БИЗНИС СЕРВИСИС ДООЕЛ Скопје ќе добие 64,881,609 денари или 1,054,986 евра за да изработи хардверска платформа за хибриден...