СТАНДАРД life

Хотелски работник

БИЗЛАЈФ

Хотелски работник отпуштен затоа што флертувал со лице во изолација

Влатко Зорба
Хотелски работник во Нов Зеланд, кој се користи како карантин, доби отказ за „несоодветно однесување“ со лице кое требало да биде во изолација. Според официјалните...