СТАНДАРД life

инфекција

КОМПАНИИ

Инфекцијата со корона да се признае како повреда при работа: Дали работодавците ќе се согласат на ова?

Влатко Зорба
Федерацијата на германски синдикати (ДГБ) на провинцијата Хесен-Тирингија побара инфекцијата со коронавирус кај јавните службеници да биде препознаена како повреда на работното место. – Во...