СТАНДАРД life

исламски земји

ЕКОНОМИЈА

Франција реализира 100 милијарди долари извоз во исламските земји

Stefanija Kuzmanovska
Бојкотот на француските производи станува сè пошироко распространет во земјите од исламскиот свет, по изјавите на францускиот претседател Емануел Макрон за исламот и муслиманите. Бројни...