СТАНДАРД life

Извезени

ЕКОНОМИЈА

Извезени дијаманти вредни 107,4 милијарди долари

Stefanija Kuzmanovska
Извозот на дијаманти минатата година имаше вредност од 107,4 милијарди долари, покажуваат податоците на World’s top exports. Извозник број еден на дијаманти во светот е...