СТАНДАРД life

Јагнешко месо

ЕКОНОМИЈА

Поради помалата понуда, се очекува поскапување на јагнешкото за Велигден

Влатко Зорба
Вработените во поголемиот дел oд месарниците и продавниците за храна креваат рамена на прашањето колкава ќе биде цената на јагнешкото месо за Велигден. „Старата цена...