СТАНДАРД life

JPMorgan

КОМПАНИИ

JPMorgan продаде рекордни 13 милијарди долари во обврзници

Влатко Зорба
JPMorgan Chase & Co. во четвртокот продаде 13 милијарди американски долари во обврзници, најголема зделка од ваков вид досега, искористувајќи ги ефтините трошоци за позајмица...