СТАНДАРД life

ЈПП

КОМПАНИИ

Во финална фаза подготовките за објавување тендер за изградба на ХЕЦ Чебрен преку ЈПП

msp-admin
Подготовките за објавување на тендер за изградба на хидро електраната Чебрен по принцип на јавно приватно партнерство (ЈПП) се во финална фаза, порача вицепремиерот за...