СТАНДАРД life

Калем

БИЗЛАЈФ

Се продава дел од „Егејските Малдиви“

Влатко Зорба
Турскиот остров Калем, познат како „Егејски Малдиви“ по тиркизните води и ситниот бел песок, се продава делумно за скоро 45 милиони евра, објави турската телевизија...