СТАНДАРД life

кардиоваскуларни

Здравје

Два симптоми кои би можеле да значат дека сме изложени на ризик од кардиоваскуларни заболувања

Radmila Tasevska
Во светот кардиоваскуларните заболувања се една од водечките причини за смрт. Ова се бројни состојби кои влијаат на срцето и циркулаторниот систем, од мозочен удар...