СТАНДАРД life

кардиоваскуларно здравје

Здравје

Како вежбањето влијае на кардиоваскуларното здравје?

Urednik
Една неодамнешна студија покажа дека редовната умерена до енергична физичка активност во текот на неделата има сличен ефект врз кардиоваскуларното здравје како и умерената до...