СТАНДАРД life

Катиќ

Балкан микс

Катиќ: Нашите режисери се уште имаат уметничка слобода, странските режисери немаат глас

Urednik
Српската актерка Бранка Катиќ изјави дека режисерите на Балканот имаат неверојатна уметничка слобода и дека е трагично што актерите се уште не добиваат хонорари за...