СТАНДАРД life

Режисери

Хороскоп

Зошто Водолиите се мајстори за режија?

Urednik
Водолиите имаат нешто што ни го привлекува вниманието. Тоа може да биде нивната неконформистичка природа, необјаснива харизма или дури и способност да го гледаат светот...
Балкан микс

Катиќ: Нашите режисери се уште имаат уметничка слобода, странските режисери немаат глас

Urednik
Српската актерка Бранка Катиќ изјави дека режисерите на Балканот имаат неверојатна уметничка слобода и дека е трагично што актерите се уште не добиваат хонорари за...