СТАНДАРД life

Киндл

БИЗЛАЈФ

Писатели, за кои никогаш не сте чуле, заработуваат по 10.000 $ месечно, еве како

Влатко Зорба
„Амазон Киндл“ направи вистинска револуција во третманот на онлајн книгите. И не само тоа. Оваа платформа придонесе и за полесен пласман на автори, односно за...