Стандард

кире наумов

ЕКОНОМИЈА

Бектеши и Наумов ќе ја промовираат третата бескаматна кредитна линија – Ковид 3

Ангела Веселиновска
Денес за почетокот на поднесувањето на барањата за третата бескаматна кредитна линија со гранд компонента, Ковид 3, ќе информираат министерот за економија, Крешник Бектеши и...