СТАНДАРД life

Кјубан

КОМПАНИИ

Кјубан: Не брзајте со враќање на работа, капитализмот ќе биде подобар

msp-admin
Американскиот милијардер Марк Кјубан вели дека една од последиците од коронавирусите ќе биде тоа што капитализмот ќе се подобри. Капитализмот ќе стане „повеќе сочувствителен“ како...