СТАНДАРД life

Коинчек

КРИПТОВАЛУТИ

Обвинети 30 лица поврзани со хакирањето на Coincheck

Влатко Зорба
Според извештајот објавен од „Никеи Азија“, обвинети се околу 30 лица кои биле дел од нелегални трансакции поврзани со хакирање на Coincheck во вредност од...