СТАНДАРД life

„Ковид милијардери“

КОМПАНИИ

Богатството на овие „Ковид милијардери“ драстично се намалува со појавата на вакцината

Влатко Зорба
Во здравствената индустрија, пандемијата на коронавирус брзо збогати многумина, но со доаѓањето на вакцината, богатството на некои од милијардерите исчезнува со исто темпо. Така Seegene...