Таг : Лазаревски

СТАВ

Лазаревски: Денес и велиме збогум на дупката наречена Западен Балкан

Влатко Зорба
Трансформацијата на општеството која ќе биде предизвикана од преговорите и затворањето на поглавјата ќе ги откорне од нас Груевизмот и паланечкото размислување и начин на...
СТАВ

Лазаревски: Во ВМРО мора да сфатат дека државата функционира (и тоа многу подобро) и кога не се на власт

Влатко Зорба
Во ВМРО мора да сфатат дека државата функционира (и тоа многу подобро) и кога не се на власт. Како тоа ќе ставеле на располагање тим...