Таг : лена

Забава МАГАЗИН

Каде се и што прават некогаш популарните ТАТУ?

Елена Даскалова
Во 2002 година, русинките Лена и Јулија направија вистински хаос на светската естрада со спотот за песната „All The Things She Said“, во кој страствено...