Таг : Македонско Швајцарски бизнис клуб

Компании и пазар

ССК и Македонско Швајцарски бизнис клуб со донација за Клиниката за детски болести

Влатко Зорба
Предновогодишна донација за децата во Клиниката за детски болести во Скопје, беше реализирана од страна на компаниите членови на Македонско – швајцарскиот бизнис клуб и...