Стандард

Марина

КОМПАНИИ

Најголемата словенечка марина Порторож продадена на Јапонци

Влатко Зорба
Операторот и сопственик на словенечката бања „Терме Чатеж“ ја продал марината Порторож на јапонски купувач, јавија словенечките медиуми. „Дело“ наведува дека купувачи се јапонски инвестициски...