Стандард

Мејт40 Про

ТЕХНОЛОГИЈА

MATE40 PRO е најеко смартфон на Huawei

msp-admin
Huawei, водечката глобална технолошка компанија, дополнително ја зацврсти својата посветеност кон поодржлива иднина, со лансирање на својот најеко паметен телефон досега. Признавајќи дека се потребни...