СТАНДАРД life

мозаична торта

Храна

Како да направите мозаична торта?

Radmila Tasevska
Подготовка: Дали некогаш сте се запрашале како да си направите мозаична торта? Мислите дека се прави само фабрички и дома не можете да го постигнете...