СТАНДАРД life

најлошите

Хороскоп

Мажите родени под овие три хороскопски знаци се најлошите возачи

Radmila Tasevska
Како што наидуваме на добри возачи во сообраќајот, исто така наидуваме на лоши возачи во речиси еднаков број. Овие луѓе носат непромислени одлуки во сообраќајот,...