СТАНДАРД life

најскап пат

ЕКОНОМИЈА

Конзорциум од три држави ги победи Кинезите на тендерот за изградба на најскапиот пат во Хрватска

Stefanija Kuzmanovska
Хрватски патишта (Hrvatske ceste) донесе одлука најскапиот пат во Хрватска, делницата D-403 од јозолот Шкуриње до пристаништето во Риека, да го градат конзорциум компании од...