Стандард

Најстар

ЕКОНОМИЈА

Најстариот милијардер има „само“ 101 година и тежи над една милијарда долари

Stefanija Kuzmanovska
Чанг Јун Чунг има 101 година и богатство од 1,1 милијарди долари. Поради богатството со коешто располага е 1.851 на листата на милијардери на Forbes,...