СТАНДАРД life

најтешки

ЕКОНОМИЈА

Ова работно место се смета за едно од најтешките во светот

Stefanija Kuzmanovska
Оној кој ќе го наследи доскорешниот претседател на Светската трговска организација (СТО), Роберто Азеведо, би требало да се соочи со бројни предизвици што ја засегаат...