Таг : најубавата жена

МАГАЗИН

Најубавата жена во Европа потекнува од Нови Сад: Која е мисицата со блескавата титула? (ФОТО)

Stefanija Kuzmanovska
Изборот за најубава жена во Европа се одржа во Виена, а титулата ја понесе Србинката Љубица Рајковиќ. Рајковиќ зад себе има многу други слични признанија....