СТАНДАРД life

Негуватели

КОМПАНИИ

Секој трет негувател во Германија сака да ја смени работата

Влатко Зорба
Според новото истражување, дури 32 проценти од луѓето во Германија кои се грижат за стари лица и болни размислуваат за промена на работното место. Причините...