Стандард

Неизвршни членови

ЕКОНОМИЈА

Владата ги предложи Треновски, Поповски и Петрески за неизвршни членови на Советот на Народната банка

Влатко Зорба
Врз основа на член 49 став 4 од Законот зa Народната банка („Службен весник на Република Македонија” бр.158/2010, 123/2012, 43/2014, 153/2015, 6/2016 и 83/2018), Владата...