СТАНДАРД life

оценки

КОМПАНИИ

„Амазон“ и „Гугл“ под истрага поради лажни оценки на производи

Stefanija Kuzmanovska
Британскиот регулатор на конкуренција отвори официјална истрага за да утврди дали „Амазон“ и „Гугл“ презеле доволно мерки за борба против лажните оценки на производите. Управата...