СТАНДАРД life

Осо буко

Храна

Осо буко со зеленчук! Италијански специјалитет за цело семејство

Urednik
Ова универзално популарно јадење потекнува од Милано. Иако е многу лесно за подготовка, остава долготрајно задоволство и после јадење…Уживајте! Состојки: * телешка коленица * две...