Стандард

Паб-пасоши

БИЗЛАЈФ

Дали „паб-пасошите“ се нова реалност за љубителите на пиво во Велика Британија?

Влатко Зорба
Постепеното отклучување на Велика Британија ќе започне следната недела, а како што најави британскиот премиер Борис Џонсон, повторното отворање во Англија во понеделник се очекува...