СТАНДАРД life

Пица стапчиња

Храна

Пица стапчиња кои се уште никој не ги одбил: Овој рецепт ќе ви стане омилен!

Urednik
Пица стапчињата се совршен избор кога сакате да подготвите нешто вкусно од печива. Сите уживаат во нив, а децата многу често ги посакуваат на своите...