СТАНДАРД life

План за работа

ЕКОНОМИЈА

„Витаминка“ го усвои планот за работа за 2021 година, приоритет зголемување на продажбата дома и во егионот

Влатко Зорба
Друштвото ПИ „Витаминка“ АД Прилеп, го усвои планот за работа за 2021 година на седницата на Одбор на директори одржана на 14.12.2020 година. Предвидувањата во...