Таг : подолга криза

Анализи

Треба да бидеме подготвени за подолга криза и нови економски мерки

Stefanija Kuzmanovska
Регулаторите се подготвуваат за бурен квартал со зголемувањето на кризата со „КОВИД-19“. Но, што ако пандемијата продолжи повеќе од еден квартал? Лоренс Бун, главен економист...