СТАНДАРД life

Потрошувачка кошничка

ЕКОНОМИЈА

Минималната потрошувачка кошничка повисока од просечната плата

Влатко Зорба
Минималната потрошувачка кошничка во февруари изнесувала 33.702 денари што значи дека толку пари му биле потребни на едно четиричлено семејство за да ги подмири основните...