СТАНДАРД life

Повлекување

КОМПАНИИ

Најголемо повлекување на „Волво“ возила во историјата

msp-admin
„Волво“ објави дека ќе ги повика сопствениците на дури 2,18 милиони возила поради вонреден сервис, сето тоа заради потенцијална грешка во изградбата на безбедносниот ремен....