Таг : поврза

Технологија

Сите на едно место: Фејсбук ги поврзува трите најпопуларни апликации

Stefanija Kuzmanovska
Уште на почетокот на минатата година беше објавено дека апликациите „Messenger“, „WhatsApp“ и „Instagram“ ќе бидат споени во една заедничка платформа за размена на пораки,...