Стандард

препораки

ЕКОНОМИЈА

Народната банка со препораки околу исплатата на априлската пензија

Stefanija Kuzmanovska
Народната банка апелира до пензионерите кои имаат дебитни картички и кои веќе од утре ќе може да ја подигнат пензијата, да ја користат картичката за...