Таг : Приватен сектор

ЕКОНОМИЈА

Субвенционирање придонеси за раст на платите во приватниот сектор

user3
Владата на вчерашната седница го утврди текстот на Предлог – законот за субвенционирање на придонесите од задолжително социјално осигурување поради зголемување на плата, со кој...