СТАНДАРД life

работа од дома

КОМПАНИИ

Google ја продолжи работата од дома до крајот на годината

msp-admin
Google објави дека вработените кои работат од дома заради пандемијата од коронавирус ќе можат да продолжат со ваква работа до крајот на годината. Компанијата соопшти...