СТАНДАРД life

рада

Некатегоризирано

Рада Манојловиќ на прославата ја красеа со банкноти, па клекнаа пред неа: По ова пејачката остана во шок (ФОТО)

Radmila Tasevska
Фолк ѕвездата Рада Манојловиќ се појави на прослава и создаде видно добра атмосфера. На видеата кои се појавија на Инстаграм на нејзината сестра, која е...