СТАНДАРД life

Ре/Макс

ЕКОНОМИЈА

Една од најголемите светски компании за недвижности Ре/Макс започнува со работа на македонскиот пазар

Влатко Зорба
За време на службената посета на Швајцарската конфедерација, потпретседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции,...