СТАНДАРД life

Реализација

ЕКОНОМИЈА

Реа: Имаме 71 отсто на реализација на капитални инвестиции и очекуваме тоа да се зголеми до крај на година

Влатко Зорба
Сите експропријации и службени процедури се комплетно завршени и гасодовот напредува со силна динамика, а наредната година веќе може и општините да се приклучат, истакна...