Таг : Реј-Трејсинг

Технологија

NVIDIA ќе ја оптимизира технологијата Ray-Tracing за класични компјутерски игри

Влатко Зорба
NVIDIA напорно работи на проширување на каталогот на игри што ја поддржуваат технологијата Ray-Tracing. Компанијата исто така размислува да ја оптимизира оваа иновација за некои...