Стандард

рејчел галовеј

ЕКОНОМИЈА

Со грант од 750.000 долари од Велика Британија ќе се подобруваат капацитетите на државата за ЈПП

msp-admin
Со грант од 750.000 долари од Обединетото Кралство што ќе биде спроведен од Светска банка ќе се подобрува законската рамка и капацитетите на Министерството за...