Стандард

рекламна група

КОМПАНИИ

Светот ја добива најголемата рекламна група

msp-admin
Американската компанија за онлајн трговија eBay се согласи да ја продаде својата огласна единица на норвешката компанија „Адевинта“ за 9,2 милијарди долари, со што ќе...